Han har fått seg jobb ved Magnus Legals kontor i Stavanger: – Ikke se bort fra at det plutselig dukker opp en skattechatbot

Magnus Legal har en ny ansatt på plass, som er svært interessert i digitalisering.
Foto: Magnus Legal
Foto: Magnus Legal

Eirik Kristoffersen startet denne uken som advokatfullmektig i Magnus Legal i Stavanger, skriver firmaet på sine nettsider.

– Vi har gleden av å ønske Eirik Kristoffersen velkommen til oss i Magnus Legal. Hans tidligere erfaring innen skatterett, arbeidsrett og IKT passer veldig godt med Magnus Legals primære satsningsområder. Med sin relevante utdanning og kompetanse vil Kristoffersen utgjøre et svært positivt tillegg til staben, sier kontorleder i Stavanger, Inger Lise Løvneseth.

Kristoffersen kommer fra stillingen som juridisk rådgiver i rådgivingsselskapet Compendia. Han har tidligere også jobbet i Skatteetaten, hos Statsforvaltaren i Rogaland samt hos Nav.

Kristoffersen selv forteller at det var naturlig for han søke jobb hos Magnus Legal, med bakgrunn i at advokatfirmaet har spisskompetanse innenfor en rekke fagområder han synes er spennende.

– Jeg har så langt i Magnus Legal opplevd en meget variert arbeidshverdag som absolutt er positivt. Jeg ser frem til å fordype meg i ulike rettsområder og selv oppnå spisskompetanse, og man skal ikke se bort fra at det plutselig dukker opp en skattechatbot også med tiden.

Det blir i så fall ikke den første chatboten Kristoffersen utvikler. Tidligere har han blant annet utviklet chatboten «Medlems-Morten», som benyttes av flere store fagforeninger i Norge.

Advokat: – Hjemmekontor har gått ut over motivasjon, helse og arbeidskultur

– Jeg gjorde det ikke tidligere, men jeg har etter hvert begynt å glede meg over andre menneskers suksess

Magnus Legal i vekst: – Arbeidet har gitt resultater 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også