AdvokatWatch

Ble fullmektig i advokatfirmaet i desember 2019. Nå er han blitt partner

– Han er et bra tilskudd på laget, både faglig og sosialt.

Advokat Martin Grane. | Foto: Advokathuset Just

I 2015 fullførte Martin Grane sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Tromsø. Etter å ha jobbet som jurist i Rana og Trondheim kommune, ble han i desember 2019 advokatfullmektig i Advokathuset Just (Ajust) i Mo i Rana.

Nå har Grane som innenfor de fleste juridiske områder, men med hovedvekt på fast eiendom, blitt partner i advokatfirmaet. Det skriver Rana Blad.

– Det er veldig spennende. Jeg har trivdes veldig godt her de siste to årene og er glad for at de har lyst å ha meg med på laget. Det er en stor tillitserklæring å få være en del av kontoret. Det er kjempestas., sier Grane til avisen.

Advokat og partner Lars Nygaard sier Grane er et bra tilskudd, både faglig og sosialt. Når det kommer til rekruttering, er det en er det en bevisst strategi fra advokatfirmaets side å legge til rette for en rask prosess fra advokatfullmektig til partner, ifølge Nygaard.

– Vi har god erfaring med å legge til rette for dette. For oss er det også viktig å bygge kompetanse og rekruttere til byen. Det er allerede et godt juristmiljø i Rana og høy kompetanse. Vi konkurrerer med advokater i Oslo om saker, noe som betyr at nivået allerede er høyt i Rana, likevel krever det at vi fortsetter å styrke advokathusene for å tette denne «lekkasjen». Nå ser vi at vi holder på sakene, sier han.

Det jobber i dag seks advokater i firmaet, inkludert Grane og Nygaard, pluss en advokatfullmektig.

AdvokatWatch fortalte i desember i fjor om en annen advokat, som ble partner på rekordtid.

Bodil Kristine Høstmælingen blir assosiert partner i CLP: – De har et fagmiljø som jeg opplever å matche veldig bra med

Partner i Nord-Norges største advokatfirma blir fast forsvarer i tingretten og lagmannsretten 

Avslører partner-comeback 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch