AdvokatWatch

Cathrine Hambro blir partner i Bull: – Jeg opplever at det er et stort engasjement og satsingsvilje i Bull for å bygge opp kompetanse på mine fagfelt

Hambro skal lede advokatfirmaets satsing inn mot bærekraft og sirkulær økonomi.

Cathrine Hambro er ny partner i Bull, melder advokatfirmaet. | Foto: Bull

Det opplyser Bull på sine hjemmesider.

Hambro kommer fra partnerskapet i Wahl-Larsen Advokatfirma og har i tillegg en fortid som både advokat og partner i Schjødt.

Hun har 25 års erfaring med rådgivning og tvisteløsning innen miljørett, klima, avfall og bærekraft, skriver firmaet. I Bull skal Hambro «bidra til å utvikle et miljø som kan synliggjøre de mange juridiske og strategiske implikasjonene av kravene til bærekraft og sirkulær økonomi». Hun ser fram til å utvikle en helt ny satsing.

– Jeg opplever at det er et stort engasjement og satsingsvilje for å bygge opp kompetanse på mine fagfelt, sier Hambro i en uttalelse.

– Hambro er en tydelig profil innenfor miljø, klima og bærekraft, og vi er veldig glade for at Hambro har lyst til å ta et ansvar for en satsing inn mot bærekraft og sirkulær økonomi hos oss, sier Tine Wærsten, Chief Operating Officer i Bull, om firmaets ferske partner.

– Hambro har en kompetanse som er relevant for mange av våre kunder og som er strategisk interessant for Bull, fortsetter hun.

Hambro er de senere år blitt kjent for å ha prosedert det første klimasøksmålet i Norge. Hun representerte Greenpeace og Natur og Ungdom sammen med Glittertind-partner Emanuel Feinberg.

Saken ble avgjort av Høyesterett i plenum i 2020, i statens favør. Den er nå til behandling ved menneskerettighetsdomstolen.

– Bull er i vekst, dekker alle forretningsjuridiske disipliner og har en dyktig gjeng av fullmektiger og advokater. Dette gleder jeg meg til å være en del av, sier Hambro avslutningsvis i sin uttalelse.

Mandag skrev AdvokatWatch for øvrig at Nora Nøkleby Sunde er ny partner i Wahl-Larsen. Hun kommer fra stillingen som rådgiver i juridisk seksjon i Statsbygg, hvor hun har vært ansatt siden 2018.

Bull-sjefen etter et nytt år med vekst: –Vi jobber etter tre pilarer. Vi tror at det skaper de gode økonomiske resultatene

Henter partner fra Statsbygg 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch