Cathrine Hambro blir partner i Bull: – Jeg opplever at det er et stort engasjement og satsingsvilje i Bull for å bygge opp kompetanse på mine fagfelt

Hambro skal lede advokatfirmaets satsing inn mot bærekraft og sirkulær økonomi.
Cathrine Hambro er ny partner i Bull, melder advokatfirmaet. | Foto: Bull
Cathrine Hambro er ny partner i Bull, melder advokatfirmaet. | Foto: Bull

Det opplyser Bull på sine hjemmesider.

Hambro kommer fra partnerskapet i Wahl-Larsen Advokatfirma og har i tillegg en fortid som både advokat og partner i Schjødt.

Hun har 25 års erfaring med rådgivning og tvisteløsning innen miljørett, klima, avfall og bærekraft, skriver firmaet. I Bull skal Hambro «bidra til å utvikle et miljø som kan synliggjøre de mange juridiske og strategiske implikasjonene av kravene til bærekraft og sirkulær økonomi». Hun ser fram til å utvikle en helt ny satsing.

– Jeg opplever at det er et stort engasjement og satsingsvilje for å bygge opp kompetanse på mine fagfelt, sier Hambro i en uttalelse.

– Hambro er en tydelig profil innenfor miljø, klima og bærekraft, og vi er veldig glade for at Hambro har lyst til å ta et ansvar for en satsing inn mot bærekraft og sirkulær økonomi hos oss, sier Tine Wærsten, Chief Operating Officer i Bull, om firmaets ferske partner.

– Hambro har en kompetanse som er relevant for mange av våre kunder og som er strategisk interessant for Bull, fortsetter hun.

Hambro er de senere år blitt kjent for å ha prosedert det første klimasøksmålet i Norge. Hun representerte Greenpeace og Natur og Ungdom sammen med Glittertind-partner Emanuel Feinberg.

Saken ble avgjort av Høyesterett i plenum i 2020, i statens favør. Den er nå til behandling ved menneskerettighetsdomstolen.

– Bull er i vekst, dekker alle forretningsjuridiske disipliner og har en dyktig gjeng av fullmektiger og advokater. Dette gleder jeg meg til å være en del av, sier Hambro avslutningsvis i sin uttalelse.

Mandag skrev AdvokatWatch for øvrig at Nora Nøkleby Sunde er ny partner i Wahl-Larsen. Hun kommer fra stillingen som rådgiver i juridisk seksjon i Statsbygg, hvor hun har vært ansatt siden 2018.

Bull-sjefen etter et nytt år med vekst: –Vi jobber etter tre pilarer. Vi tror at det skaper de gode økonomiske resultatene

Henter partner fra Statsbygg 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også