AdvokatWatch

Mangeårig Wiersholm-advokat går inhouse

Ekaterina Pouzatcheva har fått seg ny jobb.

Ekaterina Pouzatcheva bytter jobb. | Foto: Wiersholm

Da Ekaterina Pouzatcheva var ferdig med sin master i rettsvitenskap i 2012, fikk hun direkte jobb som advokatfullmektig i Wiersholm. Hun har senere gått gradene, og ble i fjor forfremmet til senioradvokat.

Ifølge advokatfirmaet arbeider hun med fusjoner og oppkjøp, omorganiseringer, kontraktsforhandlinger og regulatoriske spørsmål.

– Hennes rådgivning er særlig rettet mot norske og internasjonale klienter innenfor energisektoren. Praksisen omfatter bistand til tradisjonell energivirksomhet, infrastruktur og nye fornybare energikilder. Hun yter også bistand i forbindelse med utvikling av prosjektporteføljer, skriver Wiersholm om Pouzatcheva på sine nettsider.

Nå slutter hun imidlertid i Wiersholm. Pouzatcheva har fått seg jobb i Norsk Hydro, der hun blir senior legal counsel, bekrefter advokaten på LinkedIn.

– Tusen hjertelig takk for meg Wiersholm! Det har vært ti flotte år og jeg kommer til å følge med videre fra sidelinjen, skriver hun, og legger til at hun gleder seg stort til å ta fatt på nye utfordringer i Norsk Hydro.

Oversikt: Hva bistod advokatfirmaene med i uke 11?

Nils Thommessen gir seg som arbeidende styreleder i Ally – flytter utenlands 

Wiersholm har bestemt oppstartsmåned i Trondheim - nå avsløres den tredje partneren som skal lede advokatfirmaets satsing i byen 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch