Solver har signert tidligere Ally-advokat

Advokatfirmaet Solver har også hentet en annen advokat, pluss to advokatfullmektiger.
NY JOBB: Anniken Qvale er ny advokat i Solver. | Foto: Ally Advokater
NY JOBB: Anniken Qvale er ny advokat i Solver. | Foto: Ally Advokater

Solver har fått fire nye medarbeidere på plass.

Anniken Qvale var en del av den første lagoppstillingen til nykommeren Ally hvor hun var ansvarlig for konfliktløsning i advokatfirmaet. Hun forlot Ally i oktober i fjor, og nå er hun ansatt som advokat i Solver.

Hun har hatt egen advokatvirksomhet, og jobbet som advokat i Help. Qvale har også bakgrunn også bakgrunn fra politiet, blant annet som etterforskningsleder i Spesialenheten for politisaker.

Videre er også Solveig Dahl Thommessen klar for Solver. Hun kommer fra stilling som advokat og produktspesialist i If hvor hun jobbet i litt over sju år. Hun har tidligere vært advokat i skadeoppgjørsselskapet Norwegian Claims Link.

To nye advokatfullmektiger har også startet i Solver; Andrea Brunæs og Tobias Eirik Gedde-Dahl.

– Solver styrker sin kompetanse på viktige satsingsområder. Thommessen med sin bakgrunn som advokat og produktspesialist på personforsikringer, Qvale med sin spesialisering på advokatmekling og konflikthåndtering for både privat og bedriftsmarkedet, Gedde-Dahl med sin unike spesialisering på tomtefeste og Brunæs som nettopp har levert inn sin masteroppgave innenfor personvernlovgivningen, skriver daglig leder William Bugge på LinkedIn.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også