Fra Schjødt til Hjort

Vegard André Fiskerstrand blir partner i Hjort.
BLIR PARTNER: Vegard André Fiskerstrand går fra en tilværelse som senioradvokat i Schjødt til partnerstatus i Hjort.
BLIR PARTNER: Vegard André Fiskerstrand går fra en tilværelse som senioradvokat i Schjødt til partnerstatus i Hjort.

Etter over seks år i Schjødt forlater senioradvokat Vegard André Fiskerstrand advokatfirmaets transaksjonsavdeling. Nå blir han en del av partnerskapet til Hjort.

Ifølge Hjort er nysigneringen spesialisert innenfor kapitalmarkedstransaksjoner, børs- og verdipapirrettslig rådgivning, med særlig fokus på offentlige og internasjonale egenkapitaltransaksjoner.

– Fiskerstrand har bistått som juridisk rådgiver i en rekke av de større kapitalmarkedstransaksjonene i det norske markedet de siste årene, både på utsteder- og tilretteleggersiden. Dette er en kompetanse som er viktig for oss og våre klienter. Hans erfaring fra selskapsrettslig og finansregulatorisk rådgivning, M&A-transaksjoner og kapitalmarkedstransaksjoner er viktig kompetanse i vår satsing på M&A, sier managing partner Anne Marie Due i Hjort i en pressemelding.

– Jeg ser frem til å bli en del av et solid firma som er kjent for å levere høykvalitets rådgivning og være med på å videreutvikle transaksjonssatsingen til Hjort, sier Fiskerstrand selv.

Av utdanning har Fiskerstrand både mastergrad i rettsvitenskap og i finansiell økonomi (siviløkonom) fra NHH, opplyser Hjort avslutningsvis.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også