Blir nestleder i disiplinærutvalget i NFF: – I sakene vi får til behandling har jeg stor nytte av mitt daglige virke som advokat

Selmer-advokat Tonje Rismo får ny rolle i Norges fotballforbunds disiplinærutvalg.
NY NESTLEDER: Advokat Tonje Rismo er ny nestleder i disiplinærutvalget i NFF
NY NESTLEDER: Advokat Tonje Rismo er ny nestleder i disiplinærutvalget i NFF

Advokat Tonje Rismo har sittet som medlem i Norges Fotballforbunds disiplinærutvalg siden januar 2016. Nå rykker hun opp og blir nestleder, bekrefter Rismo overfor AdvokatWatch.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på vervet som nestleder, sier advokaten.

Hun erstatter advokat Andreas Holmsen-Ringstad som jobber i Juristforbundet.

Disiplinærutvalget behandler saker om advarsler, utvisninger og bortvisninger i tilknytning til kamp i de fire øverste divisjonene på herresiden og tre øverste på damesiden i Norge, pluss tilsvarende saker i cupen.

Utvalget består ti medlemmer, hvor leder og nestleder skal være jurister. Utvalgsleder er Eirik Lindstrøm.

– I sakene disiplinærutvalget får til behandling har jeg stor nytte av mitt daglige virke som advokat, og bruker min fagkompetanse aktivt i hver sak. Særlig viktig er erfaringen fra advokatyrket for å få klarlagt faktum i den enkelte saken og deretter vurdere om den rammes av regelverket samt bidra til ensartet og riktig sanksjon i den enkelte saken, forteller Rismo.

– Jeg er også opptatt av å jobbe hardt for å fortsette vårt arbeid for å få riktige avgjørelser i disiplinærutvalget, og bidra til at vi opprettholder tilliten til vårt arbeid, legger hun til.

Rismo kom til Selmer i 2018. Ifølge advokatfirmaet er hun spesialist på eiendomsutvikling, og hun bistår klienter innenfor næringseiendomsjus.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også