Nye partnere til Elden

Advokatfirmaet henter også to nye advokater.
NY PARTNER: Helene Haugland er en av de nye partnerne i Elden Advokatfirma. | Foto: Bull Årstad
NY PARTNER: Helene Haugland er en av de nye partnerne i Elden Advokatfirma. | Foto: Bull Årstad

Hanne Pentzen er ny partner i Elden Advokatfirma, opplyser advokatfirmaet i en pressemelding. Pentzen, som kommer fra Advokatfirmaet Ringsbye, starter som partner ved Eldens kontor i Oslo. Hun arbeider primært med strafferett og saker etter barneloven og barnevernsloven.

Også Helene Haugland blir partner i Elden. Hun får sin base ved Stavanger-kontoret. Haugland har arbeidet som forsvarer og bistandsadvokat i straffesaker siden 1998, og er fast bistandsadvokat. Hun kommer fra stilling som advokat i Bull Årstad.

I sommer fortalte AdvokatWatch at Elden også hadde signert Per Ragnar Bronken som partner, noe advokatfirmaet også opplyser om i dagens pressemelding. Han kom fra Sands hvor han hadde vært partner siden 2016. 

Elden har også fått på plass to nye advokater, Usama Ahmad og Sara Marie Moren-Endreson.

Ahmad, som arbeider primært med arbeidsrett, tilhører kontoret i Oslo. I likhet med Pentzen kommer han fra Advokatfirmaet Ringsbye. 

Moren-Endreson, som også skal jobbe i Oslo, har tidligere vært advokatfullmektig i Advokatfirmaet Borge og Barth-Hofstad hvor hun jobbet med både straffesaker, barnerett og utlendingsrett. Hun har også en mastergrad i sosialt arbeid, og kommer fra en stilling i Bærum kommune, forteller Elden.

– Vi opplever stadig økende oppdragsmengde på alle kjerneområdene våre, og de fem nye advokatene i Elden Advokatfirma har bred erfaringsbakgrunn fra både strafferetten, barn- og familierett og forretningsjuridisk tvisteløsning, sier managing partner Anders Brosveet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også