Mangeårig Deloitte-advokat får redaktørjobb

Christoffer Nicolaisen er ansatt som ny redaktør for maler og verktøy i Gyldendal Rettsdata.
NY JOBB: Tidligere Deloitte-advokat, Christoffer Nicolaisen, er ansatt som redaktør i Gyldendal Rettsdata.
NY JOBB: Tidligere Deloitte-advokat, Christoffer Nicolaisen, er ansatt som redaktør i Gyldendal Rettsdata.

Det går frem av en pressemelding.

– Gyldendal Rettsdata er en viktig innholdsleverandør for revisorer, advokater og andre praktiserende jurister, og et verktøy jeg selv har hatt aktiv glede av i jobben, sier Christoffer Nicolaisen i meldingen.

Han var i en årrekke advokat i Deloitte hvor han de siste årene arbeidet med eiendomsutviklingsprosjekter, anskaffelser og kontraktsforhandlinger innenfor IPR og IT og med transaksjoner, før han i fjor ble juridisk direktør i startup-virksomheten Omtre

– Jeg gleder meg til å bygge videre på det gode arbeidet Maler og verktøy-redaksjonen har lagt ned, og bidra til at Gyldendal Rettsdata fortsetter å være den foretrukne digitale løsningen for revisorer og praktiserende jurister, sier Nicolaisen videre.

Gyldendal Rettsdata utvikler digitale juridiske løsninger og utgir Norsk Lovkommentar. Nicolaisen har tidligere vært tilknyttet Gyldendal som forfatter og mentor.

– Vi er stolte og glade over å ha fått med Nicolaisen med på laget. Han har lang erfaring som bruker og bidragsyter i Rettsdata, og med sin brede kunnskap og kompetanse vil han utgjøre et solid bidrag til teamet vårt, forteller Tone Helene Natland Garnås, redaksjonssjef i Gyldendal Rettsdata.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også