Ny advokatovergang fra Riisa til Glittertind

Glittertind satser videre på nytt område.
GJENFORENES: Cathrin Helene Stenberg Skola gjenforenes med tidligere kollega i Riisa, når hun nå blir en del av Glittertind. | Foto: Glittertind
GJENFORENES: Cathrin Helene Stenberg Skola gjenforenes med tidligere kollega i Riisa, når hun nå blir en del av Glittertind. | Foto: Glittertind

Tidligere denne måneden startet Ståle Hovda som partner i Glittertind. Den ferske partneren, som kom fra Riisa, er et ledd i nisjefirmaets nye satsing på erstatnings- og forsikringsrett.

– Det vi har sett, er at tvister hvor forsikringsselskaper er involvert, har blitt mer og mer vanlig, hvert fall innenfor våre fagområder, slik som entrepriserett og ulike former for profesjonsansvar, forklarte managing partner Aron Solheim overfor Advokatbladet, om bakgrunnen for satsingen.

Nå henter Glittertind inn en ny senioradvokat, Cathrin Helene Stenberg Skola, til nysatsingen. Også hun kommer fra Riisa.

– Hun har lang erfaring med prosedyre fra tingrett og lagmannsrett, og passer glimrende inn i vårt tvisteløsningsmiljø, skriver Glittertind på LinkedIn.

Skola har vært ansatt i Riisa siden september 2020. Før det jobbet hun flere år som advokat i datterselskapet Bach.

Hun har også vært advokat i Finansklagenemnda.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også