Oppnevnt som fast bistandsadvokat

Advokat Tor André Amble er tildelt vervet ved Sogn og Fjordane tingrett og Gulating lagmannsrett, og skal være fast bistandsadvokat de neste seks årene.
OPPNEVNT: Tor André Amble er oppnevnt som fast bistandsadvokat ved Sogn og Fjordane tingrett og Gulating lagmannsrett. | Foto: Eine Advokatfirma
OPPNEVNT: Tor André Amble er oppnevnt som fast bistandsadvokat ved Sogn og Fjordane tingrett og Gulating lagmannsrett. | Foto: Eine Advokatfirma

Advokat Amble er oppnevnt med virkning fra onsdag 22. november.

Det viser et brev fra Domstoladministrasjonen. Det kom inn syv søknader til vervet innen fristen gikk ut. Blant søkerne var det fem menn og to kvinner.

Amble driver Advokatfirmaet Amble, og er en del av Eine Advokatfirma sammen med Rune Tysse, Jan Nikolai Hvidtsen og Lene Knapstad.

Den nyoppnevnte bistandsadvokaten har fra før av erfaring fra strafferett som forsvarer og bistandsadvokat. Amble jobber også med foreldretvister, fast eiendom, barnevern, selskaps- og stiftelsesrett, opplyser firmaet.

En av Ambles kollegaer, advokat Rune Tysse, er oppnevnt som fast forsvarer ved Sogn og Fjordane tingrett og Gulating lagmannsrett, rettssted Sogndal. 

Ved rettssted Førde er advokat Ivar Hauge oppnevnt til tilsvarende verv.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også