Wikborg Rein tar opp tre nye partnere

Kristin Nordland Brattli, Martin H. Bryde og Stian Holm Johannessen blir partnere i Wikborg Rein ved nyttår.
NYE PARTNERE: Martin H. Bryde (t.v.), Kristin Nordland Brattli og Stian Holm Johannessen. | Foto: Wikborg Rein
NYE PARTNERE: Martin H. Bryde (t.v.), Kristin Nordland Brattli og Stian Holm Johannessen. | Foto: Wikborg Rein

Det skriver Advokatbladet.

– De nyopprykkede partnerne er alle sentrale advokater for oss på strategisk viktige fagområder der vi ser stor aktivitet. De er ventet å bidra med energi og glød i partnerskapet, sier managing partner Geir Sviggum til bladet.

Brattli jobber med compliance og bistår klienter innenfor en rekke områder, herunder særlig anti-hvitvasking, ansvarlig næringsliv, menneskerettigheter, samt anti-korrupsjon, sanksjoner og eksportkontroll. Hun har også erfaring med krisehåndtering og granskning knyttet til ulike former for misligheter.

Hun kom til Wikborg Rein som fullmektig i 2015 og har jobbet der siden, med unntak av et opphold i DNB fra 2020 til 2021. Brattli har tidligere også jobbet som rådgiver i rettsavdelingen i Utenriksdepartementet.

Bryde er spesialisert innen fiskeri- og havbruksrett, og jobber med regulatoriske problemstillinger, kontrakter og transaksjoner. 

Han holder til ved advokatfirmaets kontor i Bergen, og har jobbet i Wikborg Rein siden 2020. Han har tidligere vært forsker ved Fridtjof Nansens Institutt, rådgiver og seniorrådgiver i Fiskeri- og kystdepartementet, samt avdelingsdirektør i Nærings- og fiskeridepartementet.

Johannessen har også tilholdssted i Bergen. Han bistår med rådgivning til klienter innenfor shipping-, offshore- og energisektoren, med særlig fokus på kontraktsforhandlinger og strategisk-kommersiell rådgivning. Han har også erfaring med tvisteløsning særlig innenfor disse segmentene, og bistår jevnlig i tvistesaker både for de ordinære domstoler og voldgift.

Han har vært ansatt i Wikborg Rein siden 2013, med unntak av et opphold som juridisk rådgiver i G2 Ocean fra 2018 til 2019.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også