Hans Kenneth Viga-Gerhardsen gjør comeback som Wiersholm-partner: – Jeg er full av motivasjon

Viga-Gerhardsen returnerer etter to år i forsikringsbransjen.
COMEBACK: Hans Kenneth Viga-Gerhardsen blir igjen Wiersholm-partner. | Foto: Wiersholm
COMEBACK: Hans Kenneth Viga-Gerhardsen blir igjen Wiersholm-partner. | Foto: Wiersholm

Han tiltrer som ny partner i Wiersholm den 1. januar, melder advokatfirmaet.

– Dette har jeg gledet meg til. Etter to år fine år i et forsikringsselskap ser jeg nå veldig frem til å bli en del av det faglig dyktige laget og det inkluderende og hyggelige miljøet i Wiersholm. Jeg er både takknemlig og ydmyk for tilliten partnerskapet igjen har vist meg, og er full av motivasjon til å kaste meg over interessante og givende klientoppdrag, sier Viga-Gerhardsen.

Advokat Viga-Gerhardsen, som er utdannet ved Universitetet i Oslo, jobbet i Wiersholm fra 2004 til 2022, og var partner fra 2015 og frem til han sluttet.

Han har tidligere ledet advokatfirmaets ansvar- og forsikringsavdeling, og har også selv hovedsakelig arbeidet med forsikringsrett, erstatningsrett og revisor-, styre- og advokatansvar, samt forsikringsformidlingsansvar. 

Da han ved utgangen av 2021 satte punktum for Wiersholm-karrieren, oppga han et ønske om å tilbringe mer tid med familien som årsak.

– Jeg er rørt av hvor mange fine tilbakemeldinger jeg har fått for å satse på familien. Det er tydelig at dette er noe mange tenker på, men finner det vanskelig å gjøre noe med. Men alle mennesker og familier er forskjellige, dette er i hvert fall riktig for meg og min familie, sa han til AdvokatWatch.

De siste to årene har Viga-Gerhardsen jobbet i Gjensidige.

– Jeg har hatt to veldig flotte år med spennende saker og utrolig flotte kollegaer både i ansvarsavdelingen, regress, storskade, underwriting og juridisk, skriver Viga-Gerhardsen i et innlegg på sin LinkedIn-profil.

Tidligere denne måneden kunngjorde Wiersholm at Oda H. Ekre og Karstein Kreiling tas opp i advokatfirmaets partnerskap med virkning fra 1. januar.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også