Jon Wessel-Aas blir partner i Glittertind: – Ser det åpenbare potensialet for synergier mellom det som blir våre felles porteføljer

Glittertinds managing partner omtaler signeringen som «et lite kinderegg».
BYTTER JOBB: Jon Wessel-Aas går fra Lund & Co til Glittertind med virkning fra 1. februar. | Foto: Monica Kvaale / Advokatforeningen
BYTTER JOBB: Jon Wessel-Aas går fra Lund & Co til Glittertind med virkning fra 1. februar. | Foto: Monica Kvaale / Advokatforeningen

Glittertind har et uttalt mål om å være Norges ledende sivilrettslige tvisteløsningsfirma. Som et ledd i denne satsingen blir Jon Wessel-Aas nå partner i Glittertind. Det opplyser firmaet i en pressemelding.

– Ved rekruteringen av Jon Wessel-Aas styrker vi vår tvisteløsningssatsning med å få inn ekspertkompetanse på medierett og ytterlige kompetanse innen EMK- og EU/EØS-rett, sier Aron Solheim, Glittertinds managing partner.

Wessel-Aas tiltrer som partner 1. februar. Han kommer fra Lund & Co.

– Når jeg nå har valgt å gå fra ett fantastisk kollegium med særdeles sterkt fagmiljø, til et annet, er det fordi både Glittertind og jeg ser det åpenbare potensialet for synergier mellom det som blir våre felles porteføljer. Som Lund & Co, driver også Glittertind advokatvirksomhet i tråd med gode og sunne verdier, som jeg kan slutte meg helhjertet til, uttaler Wessel-Aas.

Han har medierett, ytringsfrihet, personvern, opphavsrett og menneskerettigheter som kjerneområdene i egen praksis. Wessel-Aas har også omfattende prosedyreerfaring. Han har prosedert en rekke prinsipielle saker der forholdet til Grunnloven og EMK-/EU-retten har stått sentralt, også i Høyesterett.

– En viktig del av Glittertinds verdigrunnlag er at vi skal være en del av samfunnet rundt oss. Advokat Jon Wessel-Aas har over en lang periode vært en viktig og tydelig stemme i samfunnsdebatten. Rekrutteringen av Jon-Wessel Aas er derfor et lite kinderegg for oss, sier Glittertind-MP Solheim.

– Vi får en meget kompetent tvisteløsningsadvokat, en ledende ekspert innen flere sentrale rettsområder og et samfunnsengasjement som er fullt ut i samsvar med våre verdier. Vi gleder oss til å arbeide sammen med Jon Wessel-Aas, sier Solheim.

Det er andre gang på kort tid at Glittertind tar grep for å styrke sin kompetanse innenfor sentrale tvistrelaterte rettsområder. Høsten 2023 forsterket firmaet sin forsikringskompetanse med rekrutteringen av Ståle Hovda.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Photo: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Photo: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også