Hun blir DLA Pipers første kvinnelige managing partner i Norge og Norden

Camilla Wollan blir leder for DLA Pipers norske og nordiske ledergruppe, med virkning fra 1. juli.
NY MP: Camilla Wollan. | Foto: DLA Piper
NY MP: Camilla Wollan. | Foto: DLA Piper

Det bekrefter advokatfirmaet i en melding. I Norge overtar Wollan rollen etter Kjetil Haare Johansen som har hatt den siden høsten 2021.

Wollan har jobbet i DLA Piper i 14 år, og håndterer kunder innenfor finanssektoren, og er spesialist på finansiell regulering og teknologi. Videre har Wollan jobbet mye med myndighetsregulering innenfor utlån, betaling og forsikring, herunder på IT systemsiden. De siste årene har Wollan også arbeidet med innovasjon innenfor boligdelingsmodeller og proptech, forteller DLA Piper.

Wollan blir sentral i arbeidet med å etablere advokatfirmaet som markedsleder innenfor finansiell teknologi i Norge, ifølge DLA Piper. Nå får hun ansvaret med å implementere DLA Pipers vekststrategi for samtlige forretningsområder, samt å koordinere den nordiske ledergruppen.

– En styrke ved DLA Piper er at vi kan skape verdi for våre kunder ved at vi er til stede med advokater i mer enn 90 land. Våre kjerneområder i Norge er corporate, M&A/private equity, tvist, eiendom og entreprise, sier Hans Christian Brodtkorb, partner og styreleder i DLA Piper Norway.

– Videre har vi en klar vekststrategi innenfor teknologi, AI, ESG, miljø-, sosiale- og forretningsetiske forhold, hvor nettopp Camilla Wollan har gått i front som advokat og partner, legger han til.

Det er er første gang DLA Piper får en kvinnelig managing partner i Norge og Norden, opplyses det om.

– Jeg gleder meg til å brette opp ermene, for å ta fatt på oppgaven som managing partner i DLA Piper Norway, sier Wolland.

DLA Piper omsatte for 391,1 millioner kroner i fjor. Årsresultatet endte på 114,4 millioner kroner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også