Fra PwC til KPMG

– Ansettelsen gjør at vi kan fokusere enda tydeligere på både kandidat- og kundemarkedet øst i Agder.
Jon Christian Brømnes. | Foto: KPMG
Jon Christian Brømnes. | Foto: KPMG

Jon Christian Brømnes har siden 2009 jobbet med revisjon og rådgivning i PwC. Nå har den statsautoriserte revisoren gått over til KPMG, hvor han blir kontorleder for selskapet i Arendal.

– Min motivasjon for å begynne hos KPMG gikk mye på at jeg så at KPMG har en tydelig «people first»-strategi som jeg mener er helt avgjørende for å lykkes i fremtiden. Dette med bakgrunn i en ny generasjon som har en helt annen forventning til en arbeidsgiver, sier han i en pressemelding, som er gjengitt av Næringsforeningen i Kristiansandsregionen.

Ifølge Brømnes vil han spesielt fokusere på digitaliseringen i bedriften i fremtiden.

– Det digitale skiftet feier over oss og vi må evne å henge med i utviklingen. Det å ha en ung organisasjon som har vokst opp i en internett-alder er en styrke som vil bidra å skape videre vekst. Jeg er opptatt av teknologi og utvikling og samhandlingen mellom mennesker og teknologi. Et fokusområde vil derfor være å bidra til utvikle både KPMG Sørlandet og kundene våre innenfor det digitale skiftet vi står midt oppi, sier han.

Lis Barbro Nyland Nilsen, leder av operations audit i KPMG, sier følgende om Brømnes:

– Vi er utrolig fornøyde og glade for at han valgte å komme til oss i KPMG. Vi har en klar strategi om vekst på Sørlandet og det at Brømnes går inn som kontorleder for vår avdeling i Arendal gjør at vi kan fokusere enda tydeligere på både kandidat- og kundemarkedet øst i Agder.

KPMG Sørlandet styrker seg på rådgivning 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også