AdvokatWatch

KPMG Sørlandet styrker seg på rådgivning

KPMG har ansatt Anne-Lise Crogh og Marte Hovda innenfor rådgivingssegmentet på Sørlandet.

Anne-Lise Crogh (t.v) og Marte Hovda. | Foto: KPMG

Det skriver Næringsforeningen i Kristiansandsregionen på sine nettsider.

– Crogh og Hovda vil være viktige bidragsytere mot våre eksisterende og nye kunder. Med dem på laget styrker KPMG sin posisjon som leverandør av rådgivningstjenester innen strategi, prosessledelse, operasjonell forbedring, hr-tech og økonomi. De to har forskjellig bakgrunn og kompetanse og vil dermed bidra på hver sin måte mot våre samarbeidspartnere, sier Lis Barbro Nyland Nilsen, som er leder av operations audit i KPMG.

Crogh kommer fra stillingen som HR-Fagsjef i Dyreparken. Hun har også erfaring fra Equinor og Origo Solutions.

- Jeg ønsker å bidra med min kompetanse innen digitalisering, LEAN, og organisasjonsutvikling til prosjekter både hos eksterne kunder som ønsker bistand, og også internt i KPMG nasjonalt som er i en spennende utvikling for tiden, sier Crogh.

Hovda er ifølge pressemeldingen en erfaren controller og regnskapsfører. Hun har bakgrunn fra både Markedskraft og Bergshav Management, og hun vil ha kontor i Arendal.

- Jeg ser frem til å være en del av KPMG Sørlandet og bidra til videre vekst og utvikling, sier Hovda.

KPMG ble avvist i helseforetakets anskaffelseskonkurranse. Da begjærte rådgivningsselskapet midlertidig forføyning med krav om at beslutningen skulle omgjøres

De fem store samarbeider i ny kampanje: – Klarer vi ikke å nå rekrutteringsmålene våre vil det helt klart oppstå en krise i revisorbransjen

KPMG trekker seg ut av Russland og Hviterussland 

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch