KPMG sikret kontrakt potensielt verdt 700 millioner kroner

Oslo universitetssykehus har inngått et innovasjonspartnerskap med KPMG.
Tormod Voje leder KPMGs arbeid med digital innovasjon i helsevesenet. | Foto: KPMG
Tormod Voje leder KPMGs arbeid med digital innovasjon i helsevesenet. | Foto: KPMG

Ifølge en pressemelding fra KPMG skal innovasjonspartnerskapet gi færre avlyste operasjoner, bedre forhold for ansatte og økt pasientsikkerhet ved Oslo universitetssykehus (OUS). Årlig blir over 3000 planlagte operasjoner avlyst på kort varsel ved sykehuset.

– Når vi forbedrer operasjonsaktiviteten får vi færre avlyste operasjoner, enklere arbeidshverdag for de ansatte og økt sikkerhet for pasientene. sier Tormod Voje, som leder KPMGs arbeid med digital innovasjon i helsevesenet.

Avtalen er potensielt verdt 700 millioner kroner, opplyser KPMG.

Løsningen som KPMG utvikler skal være klar til bruk allerede i slutten av 2023, står det i pressemeldingen.

– Det siste året har vi derfor samlet den beste kompetansen på området. Blant annet samarbeider vi med NeoConsulting som stiller med dyp innsikt i hverdagen på norske sykehus. I tillegg jobber vi tett med tjenestedesignerne i Comte Bureau. Nå skal vi levere på kvalitet og kapasitet, sier Voje.

OUS har også inngått innovasjonspartnerskap med teknologiplattformen ServiceNow, som KPGM er en «Global Elite Partner» av.

KPMG får kritikk fra Finanstilsynet

Blir omtalt som «ESG-stjerneskudd». Nå skal hun sørge for at KPMGs revisjonsvirksomhet posisjonerer seg som tungvekter på området

– Det at vi på to år klarer å øke med 300 millioner og veldig mange nye ansatte, er jo en helt vanvittig økning på kort tid 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også