BDO flytter inn i «Hydrobygget» i 2024

BDO forlater Vika Atrium, hvor selskapet har holdt til siden åpningen i 1987.
Partner Roger Telle-Hansen (innfelt) er leder for BDO Stor-Oslo og prosjekteier for nytt hovedkontor. «Hydrobygget» totalrenoveres for opp mot 200 millioner kroner. | Foto: Sindre L. Rildå / BDO
Partner Roger Telle-Hansen (innfelt) er leder for BDO Stor-Oslo og prosjekteier for nytt hovedkontor. «Hydrobygget» totalrenoveres for opp mot 200 millioner kroner. | Foto: Sindre L. Rildå / BDO

BDO har signert en leieavtale med Norsk Hydros Pensjonskasse om å innta Bygdøy allé 2, bedre kjent som «Hydrobygget», fra oktober 2024. Det opplyser BDO i en pressemelding mandag.

– BA2 vil levere alt vi drømmer om, vi er svært fornøyde med å ha landet på dette historiske bygget som nå blir renovert og vil levere høy kvalitet i alle ledd, sier Roger Telle-Hansen, leder for BDO Stor-Oslo og prosjekteier for nytt hovedkontor, i en uttalelse.

Selskapet flytter dermed inn i bygget som Arntzen de Besche og Haavind forlot tidligere i år. Begge hadde hatt det som hovedkontor i 20 år, og begge flyttet til Vika. Haavind kom nylig på plass.

Avtalen BDO har signert, er på ti år.

Etter at jakten på nytt hovedkontor ble påbegynt i 2020, har BDO vurdert «mange lokasjoner og prosjekter» innenfor en radius fra Skøyen til Bjørvika. Høyblokken som nå totalrenoveres for opp mot 200 millioner kroner, skilte seg til slutt ut som det beste alternativet.

Noe av det BDO verdsetter mest ved det historiske bygget, er at det har en klar miljøprofil, at det tilrettelegger for fremtidens arbeidsliv, og at det etableres store sosiale soner.

– Med nytt hovedkontor vil hele BDO vil få et løft. Dette rigger oss for fremtiden og vil legge til rette for nye måter å jobbe på. Jeg gleder meg stort, sier administrerende direktør Martin Aasen.

BDO Advokater signerer ny partner

Henter leder fra Riksrevisjonen 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også