BDO tildelt kontrakt med helseaktør

BDO skal bistå Norsk helsenett (NHN) i å styrke bærekraftig utvikling i organisasjonen.
Kristine Øverbø, partner i BDO rådgivning. | Foto: BDO
Kristine Øverbø, partner i BDO rådgivning. | Foto: BDO

Det er prosjektet «Bærekraft i NHN», som har som mål å levere en strategi og tiltaks- og handlingsplan for organisasjonen, som har søkt etter bistand til å gjenomføre en «beste praksis»-metodikk for å styrke bærekraft i Norsk helsenett, lyder oppdragsbeskrivelsen.

Den valgte leverandøren skal levere en opplæringspakke for bevisstgjøring av organisasjonen gjennom e-læringskurs eller lignende, gjennomføre en kartlegging og vesentlighetsanalyse som skal føre fram til valg av prioriterte bærekraftsmål og ambisjonsnivå og utarbeide tiltaks- og handlingsplaner for bærekraft i NHN.

Oppdraget har en anslått verdi på nærmere 1,5 millioner kroner, og nå er det klart at det er BDO som er tildelt kontrakten med NHN.

Tilbudsbrevet som vant NHNs gunst, er ført i pennen av Kristine Øvrebø, partner i rådgivningsavdelingen til BDO og leder for bank og finans. BDO slo fem andre aktører i kampen om kontrakten.

Estimert varighet på oppdraget er fra august i år til april 2023. Avtalen kan forlenges med inntil én måned av gangen ut 2023.

BDO flytter inn i «Hydrobygget» i 2024

BDO Advokater signerer ny partner

Henter leder fra Riksrevisjonen 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også