Revisjonsselskap utvider med nytt kontor

Revision flytter inn i GP Huset i Halden.
Daglig leder Jon Inge Solberg (t.v.) i Revision signerer avtalen med administrerende direktør Øystein Falch i GP-Gruppen. | Foto: GP-Gruppen
Daglig leder Jon Inge Solberg (t.v.) i Revision signerer avtalen med administrerende direktør Øystein Falch i GP-Gruppen. | Foto: GP-Gruppen

Revision er et revisjon- og rådgivningsfirma, med kontorer i Oslo og Askim. Nå åpner de sitt tredje kontor, og blir en del av GP Huset i Halden, skriver Halden Arbeiderblad.

Revision har totalt ti ansatte fordelt på sine to eksisterende kontorer, som inkluderer statsautoriserte revisorer, revisormedarbeidere, autoriserte regnskapsførere og en jurist. Selskapet omsatte for 13,9 millioner kroner i fjor.

Daglig leder i Revision, Jon Inge Solberg, forteller til avisen at de er svært fornøyde med avtalen med GP Huset.

– Vi har klare ambisjoner om vekst, og ved å bli en del av GP Huset ser vi fram til å ta markedsandeler i Halden og Sarpsborg. Revision har som intensjon å etablere kontorer i GP Huset i Halden neste år, men er klare for å ta imot kunder fra Halden/Sarpsborg-regionen allerede fra i høst, sier han.

Det er GP-Gruppen, som står bak konseptet GP Huset. De er også eiere eller deleiere i flere selskaper under navnet GP, og totalt har gruppen over 50 medarbeidere.

KPMG og Oslo Economics med vidt forskjellige regnestykker i erstatningssak

– EYs omsetningsvekst fortsetter å ligge på over ti prosent, noe som er uvanlig høyt i historisk sammenheng

Blir sjef etter 27 år i firmaet

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også