Danket ut fem konkurrenter i kampen om millionkontrakt

Nå skal revisjonsselskapet levere tjenester til østlandskommune.
BISTÅR KOMMUNE: Romerike Revisjon holder til på Jessheim Storsenter. Nå skal de levere revisjonstjenester til Frogn kommune. | Foto: Google Street View
BISTÅR KOMMUNE: Romerike Revisjon holder til på Jessheim Storsenter. Nå skal de levere revisjonstjenester til Frogn kommune. | Foto: Google Street View

Oppdraget for Frogn kommune starter 1. juli.

Seks revisjonsselskaper ønsket seg kontrakten som i utgangspunktet har en varighet på to år, men som oppdragsgiver kan forlenge i ytterligere to år.

Nå er det klart at det interkommunale selskapet Romerike Revisjon er tildelt avtalen. Jessheim-selskapet utfører regnskapsrevisjon, forvaltningsrevisjon og eierskapskontroll for kommuner, samt revisjon for en rekke selvstendige kommunale- og interkommunale selskaper, skriver det på sine sider.

Kontrakten har en anslått verdi på tre millioner kroner. 

Frogn kommune opplyser i en kunngjøring at kommunen historisk sett har handlet regnskapsrevisjon og forvaltningsrevisjon for henholdsvis omtrent 350.000 kroner og 450.000 kroner (eks. mva.) per år de siste fire årene.

Volumet i avtaleperioden vil være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer, heter det.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også