Mener advokater og revisorer i enkelte oppdrag gjør «relativt lett arbeid til svært høye timepriser». Nå får konsernet en ny investor inn på eiersiden

Azets rigger seg for videre vekst.
NY INVESTERING – Azetsgruppen har annonsert at private equity-selskapet PAI Partners har sluttet seg til virksomheten som ny investor sammen med de nåværende eierne Hg. På bildet ser vi konsernsjef Chris Horne. | Foto: Azets
NY INVESTERING – Azetsgruppen har annonsert at private equity-selskapet PAI Partners har sluttet seg til virksomheten som ny investor sammen med de nåværende eierne Hg. På bildet ser vi konsernsjef Chris Horne. | Foto: Azets

I fjor fortalte administrerende direktør Runar Leite i Azets Insights til Finansavisen at selskapet ville ta opp kampen med de store konsulent- og revisjonsselskapene i rådgivningsmarkedet.

Leite kom samtidig med et lite stikk til konkurrentene som han mener tar seg «uforholdsmessig godt betalt» på enkelte av rådgivningsoppdragene.

– Det sitter mange advokater og revisorer der ute som tar relativt lett arbeid til svært høye timepriser. Det er helt unødvendig at disse ekspertene skal bruke så mye tid på oppdrag som for dem er av den helt elementære sorten. Dette er konsulentjobber som vi kan utføre minst like bra og til en lavere pris, sa han til avisen.

Nå opplyser Azetsgruppen i en pressemelding at private equity-selskapet PAI Partner er ny investor i virksomheten.

«Etter ferdigstillelsen vil PAI Partners ha en lik og med kontrollerende eierandel i Azets sammen med nåværende eier Hg», heter det i pressemeldingen.

Med Hg og nå PAI Partner på plass, mener Azets at selskapet er godt posisjonert til å fortsette vekststrategien.

– Vår femårige pathway-strategi skisserer en klar hensikt og visjon om hvordan vi ønsker at virksomheten vår skal utvikle seg, og vi er svært positive over å ha valgt ut to investorer som er like spente på fremtiden vår som vi er. Å få støtte fra en annen investor i verdensklasse er et bevis på denne utviklingen og vil gjøre oss i stand til å levere fremtidige muligheter som vil hjelpe oss å skalere og støtte våre tusenvis av kunder og kolleger internasjonalt, uttaler konsernsjef Chris Horne i Azets.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også