BDO skal levere revisjonstjenester til flyplass

Etter en åpen anbudsrunde ble BDO valgt som leverandør av juridiske tjenester for Sandefjord Lufthavn. 
SIGNERT AVTALE: Revisjonspartner hos BDO Vestfold, Anders Lausund, kaller den nye avtalen en fjær i hatten. | Foto: BDO/Sindre Lien Rildå
SIGNERT AVTALE: Revisjonspartner hos BDO Vestfold, Anders Lausund, kaller den nye avtalen en fjær i hatten. | Foto: BDO/Sindre Lien Rildå

«Torp, som er en av få norske flyplasser som ikke er statlig eid, tilbyr et omfattende rutenett og er Norges største private flyplass. Sandefjord Lufthavn eier og driver Torp med konsesjon fra Samferdselsdepartementet. Etter et åpent anbud er det nå klart at BDO skal levere revisortjenester til Sandefjord Lufthavn», skriver BDO i en melding. 

Avtalen ble landet på tampen av fjoråret. 

– Vi er stolte over at Sandefjord Lufthavn valgte oss som revisor. Det er en fjær i hatten! Vi har i høst kommet godt i gang med oppdraget og jeg mener vi har satt sammen et slagkraftig team for å kunne forstå selskapets hverdag, utfordringer og forretningsstrategi, sier partner i revisjon hos BDO Vestfold, Anders Lausund. 

Sandefjord Lufthavn opplyser at BDO leverte den beste løsningen totalt sett. 

– Deres kombinasjon av ressurser, økonomiske betingelser og kompetanse kom tydelig frem i løsningsforslaget som ble presentert. Nå gleder vi oss til å komme ordentlig i gang, sier Gisle Skansen, administrerende direktør i Sandefjord Lufthavn, i meldingen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også