AdvokatWatch

Thommessen bistod Höegh Autoliners med milliardemisjon før børsnotering

Rederiet har innhentet over 1,3 milliarder kroner i en rettet emisjon.

Höegh Autoliners har innhentet kapital før børsnotering på Euronext Growth Oslo. | Foto: Erik Johansen / NTB

Det skriver advokatfirmaet i et innlegg på LinkedIn.

Thommessens team har bestått av partner Lars Eirik G. Røsås, senioradvokat Katinka Ranberg, advokat Martin A. Juell Mjaaland og advokatfullmektig Jenny Gamborg Nygård, opplyser firmaet.

Det var for knappe to uker siden at Höegh Autoliners kunngjorde at selskapet tar sikte på å noteres på Euronext Growth Oslo og at selskapet i den forbindelse ville hente inn én milliard kroner.

– Vi er veldig glade for å kunngjøre vår intensjon om å børsnotere Höegh Autoliners og åpne et nytt kapittel i selskapets historie, uttalte styreleder Leif O. Høegh i pressemeldingen da.

Selskapet driver med frakt av biler. De fire største skipene selskapet er i besittelse av, har en kapasitet på 8500 biler.

– Ved å skaffe kapital og børsnotere selskapet, vil vi kunne fremskynde investeringer og ytterligere styrke vår kundeservice og posisjon innen avkarbonisering og lasteffektivitet, fortsatte han.

Nå er altså kapitalinnhentingen gjennomført.

Onsdag kom for øvrig nyheten om at de tre interne advokatene Ole Christoffer Ellingsen (Stavanger), Wenche Sædal (Bergen) og Lars Martin Sveen (Oslo) blir partnere i Thommessen fra januar av.

Tolv advokater fra Thommessen og Wiersholm involvert i den nest største børsnoteringen i Norge noensinne 

Thommessen-partner inne på liste over Norges 100 mektigste kvinner: – En av de fremste forretningsadvokatene her til lands

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch