AdvokatWatch

Thommessen bistod da SBB punget ut 4,6 milliarder kroner for 142 eiendommer

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden (SBB) fra Sverige har kjøpt 142 eiendommer fra det norske barnehagekonsernet Trygge Barnehager for til sammen 4,6 milliarder kroner.

Fra venstre: Even Bratsberg, Reidar Myhre, Rolf Nyhus, Jenny Mo og Jeanine Krefting Greve. | Foto: Thommessen

Thommessen har bistått SBB i forbindelse med transaksjonen, opplyser det norske advokatfirmaet i et innlegg på LinkedIn.

Thommessens team har bestått av partner Even Bratsberg, assosiert partner Reidar Myhre, senioradvokat Rolf Nyhus, fast advokat Jenny Mo og fullmektig Jeanine Cecilie Krefting Greve.

Totalt 142 eiendommer har vært inkludert i milliardavtalen.

Trygge Barnehager har som en del av avtalen også signert en leasingavtale på 25 år, med mulighet for forlengelse i inntil 20 år.

Thommessen har også bistått det private investeringsfondet Pamoja Capital, som har kjøpt en majoritetsandel i Moonlight Mountain Gear, et norsk selskap som produserer ski- og lysutstyr.

Partner Christian G. Sagstad, senioradvokat Lars Martin Sveen, som er en av tre advokater som blir partner i advokatfirmaet fra 1. januar 2022, og advokat Linn Andrea Nordhus har jobbet med transaksjonen, opplyser Thommessen i et innlegg på LinkedIn.

Advokater fra Thommessen og Schjødt involvert i norgeshistoriens største eiendomstransaksjon

Thommessen bistod Höegh Autoliners med milliardemisjon

Tre interne rykker opp og blir partnere i Thommessen: – Godt likte lagspillere med spisskompetanse innen sine områder 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch