AdvokatWatch

Advokat klaget inn til Advokatforeningen

Klienten mener advokaten har forsinket saken og gjort svært lite, til tross for at han har betalt 44.000 kroner i advokatregninger. Nå har han sendt klage til Advokatforeningen.

Foto: Advokatforeningen

Det skriver Telemarksavisa.

Etter en boligkonflikt hyret Ayman Khazem inn advokat Christofer Arnø, som er partner og advokat i HBL Advokatfirma i Tønsberg.

Khazem ville gå til sak mot huseier i ett av prosjektene ved hans firma, Khazem Stein og Bygg, etter at boligkonflikten oppstod. Khazem forteller til Telemarksavisa at han fikk beskjed fra advokaten om at det ville koste 60.000 kroner å saksøke.

Arnø sendte søksmålvarsel til huseieren i september, men etter det skjedde det lite, synes Khazem. Han kontaktet advokaten flere ganger. I november inviterte han Arnø på frokost hos ham i Skien.

Under frokosten skal Arnø ha lovet at saken skulle sendes inn til retten før jul, ifølge Khazem. To dager senere fikk Khazem en regning på 8000 kroner. Til avisen forteller han at han ikke fikk noen signaler om at advokaten ville fakturere ham for besøket.

Ifølge Khazem var det lite fremgang å spore. Han hevder han fortsatte å mase på advokaten i januar, men at han slet med å få svar. Den 11. januar skrev Arnø angivelig til Khazem at han kanskje burde vurdere å bytte advokat, hvis han syntes det tok for lang tid.

Khazem byttet til slutt advokat. Han ønsker fortsatt å gå til søksmål mot huseieren, men vil kreve pengene tilbake fra advokat Arnø.

Nå har han klaget inn advokat Arnø til Advokatforeningen.

Arnø hevder overfor Telemarksavisa at påstandene Khazem har fremsatt ikke er korrekte, men viser utover det til sin taushetsplikt.

– Det er nå innsendt klage til Advokatforeningen, som er rette instans for behandling av disse påstander, slik jeg ser det, og ikke i media. Jeg vil besvare klagen utførlig til klageinstansen og forholde meg til deres avgjørelser. Noe ut over det vil jeg ikke kommentere så lenge klagebehandlingen pågår og det ikke foreligger en avgjørelse derfra, opplyser Arnø i en e-post til avisa.

Advokatkrangel ender hos Disiplinærnemnden

Klaget inn til disiplinærutvalget

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch