Stephan L. Jervell blir ny managing partner i Wiersholm

Morten Goller gir stafettpinnen videre etter å ha ledet selskapet i seks år.
NY LEDER: Stephan L. Jervell blir managing partner i Wiersholm fra 1. januar. | Foto: Wiersholm
NY LEDER: Stephan L. Jervell blir managing partner i Wiersholm fra 1. januar. | Foto: Wiersholm

Det opplyser Wiersholm på sine hjemmesider.

Jervell har vært partner siden 2000, og arbeider med prosedyre, tvisteløsning, forhandlinger og rammevilkår for næringslivet, inkludert anbuds- og konkurranserett. Han har særlig fokus på internasjonal voldgift innen shipping, olje og gass. Jervell har tidligere vært styreleder i firmaet.

Nå blir han managing partner.

– Jeg er veldig motivert for å ta på meg denne rollen. Morten har bygget en solid organisasjon og et sterkt fundament de siste årene. Det ser jeg frem til å bygge videre på, og ikke minst til å gripe mulighetene som ligger foran oss. I tillegg gleder jeg meg til å lede det dedikerte og faglige dyktige teamet vi har i Wiersholm, som streber etter kvalitet i alt vi gjør og som alltid setter klientenes interessenter først, uttaler den påtroppende MP-en.

Finansavisen omtalte saken først.

Jervell tiltrer som managing partner med virkning fra 1. januar.

Goller returnerer på samme tidspunkt til sin rolle som partner med særlig fokus på tvisteløsning innen skatterett og offentlige anskaffelser. Han sier i forbindelse med lederskiftet at han er stolt av advokatfirmaets utvikling.

– Det har vært noen innholdsrike år med mange oppturer, men også med krevende perioder som koronapandemien. Jeg er veldig glad for at Stephan tar over etter meg, og er trygg på at han vil fortsette å lede Wiersholm med samme dedikasjon og forpliktelse til kvalitet som er vårt kjennetegn. Nå ser jeg frem til å kunne konsentrere meg fullt om advokatrollen igjen, og til å legge all min energi og fokus i å bistå våre klienter, uttaler Goller.

Wiersholms styreleder, partner Harald Hellebust, sier at firmaet er veldig glad for at Jervell har takket ja til å overta rollen som managing partner.

– Stephan har gjennom mange år som en av Norges aller beste advokater vist at han kan kombinere faglig dyktighet på høyeste nivå med en dyp forståelse av våre klienters ambisjoner og hvordan de kan realiseres. Stephan ser store muligheter innenfor teknologi og kunstig intelligens og han ser viktigheten av å være attraktiv for bransjens fremste advokater. Han er en helt naturlig leder for et firma som Wiersholm, sier styrelederen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også