AdvokatWatch

Flere internadvokater vil bli tingrettsdommere

Syv nye søkerlister er offentliggjort av Innstillingsrådet for dommere.

14 søkere ønsker å bli tingrettsdommer ved Romerike og Glåmdal tingrett, her representert ved rettsstedet på Lillestrøm. | Foto: Terje Pedersen / NTB

De komplette søkerlistene kan du se nederst i saken.

En av dem som har søkt stilling som tingrettsdommer ved Romerike og Glåmdal tingrett, er Martin Sigurd Johnsen. 51-åringen er i dag advokat i Advokatfirmaet Strandenæs.

På samme søkerliste vi finner også en rekke andre advokater – Karoline Margrethe Paulsen-Lindkjølen i Finansklagenemnda, Sølve Robstad i Crawford & Company, Erling Espolin Johnson i NHO Service og Handel, i tillegg til Tatjana Paulsen i Avinor.

Det er også flere advokater som kunne tenke seg stillingen som tingrettsdommer ved Østre Innlandet tingrett, viser søkerlisten.

Gard Lyng arbeider i dag som advokat i Sticos i Trondheim, Margrethe Lie er advokat i Tynset kommune, mens Camilla Varhaug Søberg er advokat i NorgesGruppen i Oslo.

To søkere ønsker å bli Dag Bugge Nordéns etterfølger som førstelagmann ved Agder lagmannsrett i Skien.

Duoen som har søkt jobben, er begge interne søkere. Andreas Skoe Cederkvist er i dag lagdommer ved Agder lagmannsrett, mens Guro Vale Kvavik er lagmann ved samme domstol.

Konstitusjonen som juridisk varamedlem ved Utmarksdomstolen for Finnmark har også tiltrukket seg flere advokater blant søkerne.

Anna-Maria Feodoroff er advokat i Advokatfirmaet Haagensen & Bakkelund i Tromsø, hvor hun har vært ansatt siden våren 2018.

Kjetil Linde Holo er advokat hos Kommuneadvokaten i Drammen.

Innstilt på topp til dommerjobb

Flere dommerutnevnelser i statsråd 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch