Forlenget konstitusjon av tidligere ansatt i Osloadvokatene

Fredag ble det avholdt et nytt statsråd, hvor det ble gjort en rekke utnevnelser.
Karl Kristian Nordheim. | Foto: Osloadvokatene
Karl Kristian Nordheim. | Foto: Osloadvokatene

Politiadvokat Daniel Sollie er utnevnt til statsadvokat ved Oslo statsadvokatembeter.

I tillegg er det forlenget konstitusjon av konstituert statsadvokat Karl Kristian Nordheim som statsadvokat ved Oslo statsadvokatembeter fra 1. juli og inntil videre, men ikke lenger enn 31. desember 2022. Nordheim har tidligere jobbet i over to og ett halvt år i Osloadvokatene. Han har også vært dommerfullmektig.

Videre er konstituert førstestatsadvokat og embetsleder Hilde Stoltenberg utnevnt til førstestatsadvokat og embetsleder ved Nordland statsadvokatembeter.

Statsadvokat Iris Øsp Lydsdottir Storås er utnevnt til førstestatsadvokat og embetsleder ved Hedmark og Oppland statsadvokatembeter, mens statsadvokat Unni Sandøy er utnevnt til førstestatsadvokat og embetsleder ved Trøndelag statsadvokatembeter.

Asbjørn Eritsland, som i dag er konstituert førstestatsadvokat og embetsleder, er utnevnt til førstestatsadvokat og embetsleder ved Rogaland statsadvokatembeter.

Hugo Henstein, konstituert førstestatsadvokat og embetsleder, er utnevnt til førstestatsadvokat og embetsleder ved Troms og Finnmark statsadvokatembeter. Henstein har for øvrig tidligere i år uttalt seg om forslaget om å reversere domstolsreformen.

Til slutt opplyses det om at det er forlenget konstitusjon av konstituert statsadvokat Thale Thomseth som statsadvokat ved Rogaland statsadvokatembeter fra 1. juli og inntil videre, men ikke utover 31. desember 2022.

Tidligere Schjødt-partner blir nestleder ved nysammenslått avdeling i Oslo tingrett

Wikborg Rein-partner Line Coll blir ny direktør i Datatilsynet: – Vi tar det som en anerkjennelse av vår faglige posisjon

Fredag ble Simonsen Vogt Wiig-advokaten utnevnt til tingrettsdommer

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også