AdvokatWatch

Forlenget konstitusjon av tidligere ansatt i Osloadvokatene

Fredag ble det avholdt et nytt statsråd, hvor det ble gjort en rekke utnevnelser.

Karl Kristian Nordheim. | Foto: Osloadvokatene

Politiadvokat Daniel Sollie er utnevnt til statsadvokat ved Oslo statsadvokatembeter.

I tillegg er det forlenget konstitusjon av konstituert statsadvokat Karl Kristian Nordheim som statsadvokat ved Oslo statsadvokatembeter fra 1. juli og inntil videre, men ikke lenger enn 31. desember 2022. Nordheim har tidligere jobbet i over to og ett halvt år i Osloadvokatene. Han har også vært dommerfullmektig.

Videre er konstituert førstestatsadvokat og embetsleder Hilde Stoltenberg utnevnt til førstestatsadvokat og embetsleder ved Nordland statsadvokatembeter.

Statsadvokat Iris Øsp Lydsdottir Storås er utnevnt til førstestatsadvokat og embetsleder ved Hedmark og Oppland statsadvokatembeter, mens statsadvokat Unni Sandøy er utnevnt til førstestatsadvokat og embetsleder ved Trøndelag statsadvokatembeter.

Asbjørn Eritsland, som i dag er konstituert førstestatsadvokat og embetsleder, er utnevnt til førstestatsadvokat og embetsleder ved Rogaland statsadvokatembeter.

Hugo Henstein, konstituert førstestatsadvokat og embetsleder, er utnevnt til førstestatsadvokat og embetsleder ved Troms og Finnmark statsadvokatembeter. Henstein har for øvrig tidligere i år uttalt seg om forslaget om å reversere domstolsreformen.

Til slutt opplyses det om at det er forlenget konstitusjon av konstituert statsadvokat Thale Thomseth som statsadvokat ved Rogaland statsadvokatembeter fra 1. juli og inntil videre, men ikke utover 31. desember 2022.

Tidligere Schjødt-partner blir nestleder ved nysammenslått avdeling i Oslo tingrett

Wikborg Rein-partner Line Coll blir ny direktør i Datatilsynet: – Vi tar det som en anerkjennelse av vår faglige posisjon

Fredag ble Simonsen Vogt Wiig-advokaten utnevnt til tingrettsdommer

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch