AdvokatWatch

Tidligere Schjødt-partner blir nestleder ved nysammenslått avdeling i Oslo tingrett

Terese Smith Ulseth, som tidligere har vært partner i Schjødt, ble i statsråd torsdag utnevnt til nestleder ved rettsavdeling 3 i Oslo tingrett.

Foto: Stian Olsen

Fra og med torsdag er rettsavdeling 3 og 6 i Oslo tingrett slått sammen til én stor avdeling, og det er ved denne Ulseth nå blir nestleder. Anette Barth er avdelingsleder.

Ulseth jobber for tiden som tingrettsdommer, og har også vært fast advokat i Wiersholm. AdvokatWatch har tidligere omtalt innstillingen av Ulseth.

Videre er advokat Trude Sørby Einersen utnevnt til tingrettsdommer ved Buskerud tingrett. Einersen var tidligere i permisjon fra jobben som senioradvokat i Dalan, men står ikke lenger oppført som ansatt i firmaet.

Advokat Stig Åkenes Johnsen, som for tiden er konstituert lagdommer ved Gulating, er utnevnt til lagdommer ved samme lagmannsrett.

Janne Jordbakke, som tidlig på 2000-tallet jobbet noen år som advokat i PwC, er utnevnt til tingrettsdommer ved Søndre Østfold tingrett.

En annen advokat, Christopher Bårdtvedt Eriksen, er utnevnt til tingrettsdommer ved Agder tingrett. Eriksen jobber i Hjorts avdeling for eiendom og entreprise, og ble senioradvokat i 2017.

Eriksens tidligere kollega i Hjort, Ronny Christian Håkonsen, er konstituert som tingrettsdommer ved samme tingrett.

Alle tiltrer fra det tidspunkt Domstoladministrasjonen bestemmer.

Senioradvokat i Hjort innstilt på topp til embete som tingrettsdommer

Både nåværende og tidligere advokater på søkerlistene til flere dommerstillinger 

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch