AdvokatWatch

Etter ti år i advokatbransjen, returnerer han nå til en annen bransje han kjenner godt

Senioradvokat Truls Fyhn Østeraas har hatt sin siste arbeidsdag i Bing Hodneland.

Truls Fyhn Østeraas er ansatt som advokat i Fremtind. | Foto: Bing Hodneland

Det er Østeraas selv om omtaler jobbskiftet på LinkedIn.

– Forrige uke hadde jeg min siste arbeidsdag som senioradvokat i Bing Hodneland, skriver Østeraas og takker kollegaer og klienter.

– Etter ti år i advokatfirma er jeg nå tilbake i forsikringsbransjen, hvor jeg tidligere i ti år har jobbet bredt. Jeg hadde min første arbeidsdag som advokat i Fremtind i går, og setter stor pris på den gode mottagelsen jeg har fått her, skriver advokat Østeraas videre.

Det blir det tredje forsikringsselskapet han jobber for. Østeraas, som i Bing Hodneland primært har arbeidet med fast eiendom og næringseiendom, har bakgrunn fra Gjensidige og Protector.

– På oppgjørsjuridisk kommer jeg til et svært kompetent fagmiljø, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle nye kolleger. Jeg ser frem til å bidra til Fremtinds videre utvikling og vekst, og til å bistå selskapets kunder på beste måte, avrunder Fremtind-advokaten.

I mai ble det klart at advokatfirmaet Østeraas har forlatt omsatte for 98,1 millioner kroner i fjor. Det er en økning på 2,5 prosent fra 2020. Resultatet falt derimot fra 35,2 til 32 millioner kroner.

CLP-partner er blitt styreleder i Krogsveen

Advokatfullmektig i AGP har fått seg jobb på Oslo Børs

Senioradvokat går fra Selmer til Thommessen 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch