AdvokatWatch

– Hun er den første i neste generasjon partnere i advokatfirmaet

Arbeidsrettsfirma utvider partnerskapet.

Mari Vindedal er blitt partner. | Foto: Homble Olsby

Da AdvokatWatch tidligere denne måneden omtalte årsregnskapet for 2021 til Homble Olsby i Oslo, fortalte managing partner Ole Kristian Olsby, at nisjefirmaet tok sikte på å utvide partnerskapet i løpet av året.

Nå opplyser Homble Olsby at Mari Vindedal rykker opp internt og blir partner, med virkning fra 1. juli.

Vindedal startet som senioradvokat i firmaet i januar 2020. Før det hadde hun jobbet som dommerfullmektig i Lofoten tingrett og i Nedre Romerike tingrett. Hun har også en bakgrunn som politiadvokat, og rådgiver i lovavdelingen til Justis- og beredskapsdepartementet.

Hun har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo og en LLM fra University of Edinburgh. Hun har også studert statsvitenskap, opplyser Homble Olsby.

– Med økende oppdragsmengde har vi behov for en ny dyktig prosedyrepartner som kan bistå når saker går til retten. Vindedals omfattende prosesserfaring fra påtale og domstol og høye faglig kompetanse gjør henne godt rustet til å mestre ulike utfordringer. Hennes øvrige kvaliteter gjør henne også velegnet til å identifisere og skape resultater både for klienten og Homble Olsby, sier Ole Kristian Olsby i en melding.

– Vindedal er den første i neste generasjon partnere i Homble Olsby, og den første av flere. Dette er en milepæl for oss, og en del av videreutviklingen av firmaet og vår ambisjon om å være førstevalget innenfor arbeidslivsjuss. Vekst gjennom internt opprykk av våre dyktige advokater er noe vi ønsker og jobber for. Vi er også opptatt av mangfold både i og utenfor forretningslivet, og har en ambisjon om å øke andelen kvinnelige partnere betydelig innen 2025, sier han videre.

Styreleder Tore Lerheim forteller at Vindedal har utmerket seg fra første dag hos advokatfirmaet.

– Hun er drivende dyktig i det hun foretar seg og har tatt klientene med storm. I tillegg er hun en utmerket kollega. Vi ønsker henne varmt velkommen inn i partnerskapet og setter pris på at hun vil jobbe langsiktig sammen med oss i Homble Olsby for å realisere felles mål, sier Lerheim.

Hovedpersonen selv, Mari Vindedal, sier hun jobber i et toppet lag med arbeidsrettseksperter, og hun roser også bedriften for et godt arbeidsmiljø.

– Som partner kan jeg nå fortsette å lære av denne flinke gjengen, samtidig som jeg får mulighet til å bidra til firmaets utvikling ved å tilføre noe nytt. Kombinasjonen av høyt faglig nivå, satsing på prosedyre og et solid verdigrunnlag gjør dette til et riktig veivalg for meg. Jeg setter stor pris på å få være en del av et fellesskap som skal fortsette å jobbe målrettet og strategisk for vekst, utvikling og en markedsposisjon som førstevalget i arbeidslivsjuss, og ser frem til det som kommer, sier Vindedal.

Nisjefirma innen arbeidslivsjuss forventer omsetningsvekst på 20-25 prosent

Hun går til arbeidsrettsfirma 

Blir ny partner i Homble Olsby 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch