Brækhus støtter sentrale satsingsområder med nye opprykk

Maren Mikkelsen og Nils Kirkholm Sveingård rykker opp og blir senioradvokater i Brækhus.
Maren Mikkelsen og Nils Kirkholm Sveingård blir senioradvokater i Brækhus. | Foto: Brækhus
Maren Mikkelsen og Nils Kirkholm Sveingård blir senioradvokater i Brækhus. | Foto: Brækhus

Det melder firmaet selv på sine hjemmesider.

– Brækhus kan med glede meddele at Maren M. Mikkelsen og Nils Kirkholm Sveingard fra 1. juli har blitt forfremmet til senioradvokater, skriver firmaet.

Mikkelsen fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen i 2016. Hun startet i Brækhus som advokatfullmektig i 2019, etter to år som advokatfullmektig i Deloitte.

I november 2019 fikk hun sin bevilling og ble advokat, og nå rykker hun opp til senioradvokat.

Sveingård startet i Brækhus etter fullført jusutdanning fra Universitetet i Bergen i 2018. I 2020 fikk han sin bevilling og ble advokat. To år senere har han nå blitt senioradvokat i Brækhus.

Brækhus skriver i pressemeldingen at opptrykkene støtter to sentrale satsingsområder i Brækhus, hvor Mikkelsen og Sveingård er viktige ressurser.

Mikkelsen arbeider med skatte- og avgiftsrettslige spørsmål, med spesialisering innen merverdiavgift. Hun har erfaring innen rådgivning og avgiftsstrukturering for både norske og internasjonale virksomheter, og har også omfattende erfaring innenfor toll og særavgifter.

Sveingård arbeider i hovedsak med tvisteløsning og prosedyre innenfor eiendom og entreprise, bygg og anlegg. Nils har omfattende prosedyreerfaring, og bistår både entreprenører og byggherrer i sluttoppgjørtvister.

Sammen med opprykkene til senioradvokat, har også Alexander Mollan og Ida Brabrand blitt assosierte partnere i firmaet. Mollan og Brabrands opprykk skal styrke Brækhus sin satsing innen medierett og personvern.

Ingerid Eidesvik Lie blir partner i Brækhus

Karnov får Brækhus på kundelisten

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også