I 2018 vant hun masterpris. Nå har hun fått seg jobb i Wikborg Rein

Den nyansatte kommer fra en treårig periode i EFTAs overvåkningsorgan sin (ESA) konkurranse- og statsstøtteavdeling.
Vilde Hordnes. | Foto: Skjermdump Konkurransetilsynet/YouTube
Vilde Hordnes. | Foto: Skjermdump Konkurransetilsynet/YouTube

Vilde Hordnes er ny advokatfullmektig i Wikborg Rein. Hun skal jobbe ved Oslo-kontoret til advokatfirmaet, og er tilknyttet fagområde for konkurranse og anskaffelser.

Hordnes har siden september 2019 jobbet i EFTAs overvåkningsorgans (ESA) konkurranse- og statsstøtteavdeling, sist som legal officer.

Hun har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen, samt en LLM i konkurranserett fra King’s College London. Hordnes har også en LLM i europeisk rett fra London School of Economics and Political Science.

Da Hordnes studerte ved King’s College, vant hun Konkurransetilsynets pris for beste oppgave i konkurranserett.

«Oppgaven behandler den såkalte Akzo-presumsjonen om morselskapsansvar. Presumsjonen har blitt kritisert for i praksis å være umulig å tilbakevise. Dette er også oppgavens konklusjon, og det oppstilles forslag til alternative tilnærminger. Oppgaven bærer preg av et grundig arbeid og selvstendig refleksjon», het det i juryens begrunnelse av masteroppgaven til Hordnes.

«Den er meget veldokumentert, to the point og med høy kvalitet i drøftelser av komplekse rettsspørsmål. Kandidaten viser evne til grundige faglige analyser og selvstendig refleksjon. Oppgaven kombinerer også elementer fra flere rettdisipliner, som strafferett, selskapsrett og konkurranserett», stod det videre i begrunnelsen.

I forrige måned fortalte AdvokatWatch, at tre andre advokatfullmektiger var på plass hos Wikborg Rein.

Advokatfullmektig i CMS Kluge tildelt pris for årets beste masteroppgave i konkurranserett 

Partner i Schjødt: – Hvis du kommer inn i et stort advokatfirma og er for opptatt av hva du skal tjene, kan det tyde på litt feil fokus

Wikborg Rein henter erfaren departementsrådgiver 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også