AdvokatWatch

I 2018 vant hun masterpris. Nå har hun fått seg jobb i Wikborg Rein

Den nyansatte kommer fra en treårig periode i EFTAs overvåkningsorgan sin (ESA) konkurranse- og statsstøtteavdeling.

Vilde Hordnes. | Foto: Skjermdump Konkurransetilsynet/YouTube

Vilde Hordnes er ny advokatfullmektig i Wikborg Rein. Hun skal jobbe ved Oslo-kontoret til advokatfirmaet, og er tilknyttet fagområde for konkurranse og anskaffelser.

Hordnes har siden september 2019 jobbet i EFTAs overvåkningsorgans (ESA) konkurranse- og statsstøtteavdeling, sist som legal officer.

Hun har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen, samt en LLM i konkurranserett fra King’s College London. Hordnes har også en LLM i europeisk rett fra London School of Economics and Political Science.

Da Hordnes studerte ved King’s College, vant hun Konkurransetilsynets pris for beste oppgave i konkurranserett.

«Oppgaven behandler den såkalte Akzo-presumsjonen om morselskapsansvar. Presumsjonen har blitt kritisert for i praksis å være umulig å tilbakevise. Dette er også oppgavens konklusjon, og det oppstilles forslag til alternative tilnærminger. Oppgaven bærer preg av et grundig arbeid og selvstendig refleksjon», het det i juryens begrunnelse av masteroppgaven til Hordnes.

«Den er meget veldokumentert, to the point og med høy kvalitet i drøftelser av komplekse rettsspørsmål. Kandidaten viser evne til grundige faglige analyser og selvstendig refleksjon. Oppgaven kombinerer også elementer fra flere rettdisipliner, som strafferett, selskapsrett og konkurranserett», stod det videre i begrunnelsen.

I forrige måned fortalte AdvokatWatch, at tre andre advokatfullmektiger var på plass hos Wikborg Rein.

Advokatfullmektig i CMS Kluge tildelt pris for årets beste masteroppgave i konkurranserett 

Partner i Schjødt: – Hvis du kommer inn i et stort advokatfirma og er for opptatt av hva du skal tjene, kan det tyde på litt feil fokus

Wikborg Rein henter erfaren departementsrådgiver 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch