Mistet advokat til konkurrent – erstatteren er på plass

Nysigneringen kommer også fra en annen konkurrent i regionen.
SENIORADVOKAT: Espen Larsen er ny senioradvokat i Halvorsen & Co. | Foto: Halvorsen & Co
SENIORADVOKAT: Espen Larsen er ny senioradvokat i Halvorsen & Co. | Foto: Halvorsen & Co

I forrige måned fortalte AdvokatWatch at senioradvokat Brede Gundersen hadde forlatt Halvorsen & Co etter 15 år i advokatfirmaet. Gundersen har meldt overgang til et annet advokatfirma i Lillestrøm, Advokatfirmaet Lærum, Lier, Stende & Berven, hvor han skal styrke firmaets kompetanse på familie- og arverett.

– Nå er vi i god utvikling og god driv, tallene peker i riktig retning, og arbeidsoppgavene har økt. Han har et kunnskapsområde vi trenger mer kompetanse på, og dette vil styrke sivildelen av firmaet, uttalte daglig leder Gunhild Lærum til MittLillestrøm, da Gundersen var klar.

Nå har Halvorsen & Co signert en ny senioradvokat som også primært jobber med familie, arv og skifte. Espen Larsen kommer fra stilling som advokat i Advokatfirmaet Nicolaisen hvor han har vært i åtte år.

– Espen Larsen passer veldig godt inn i firmaets strategiske satsning om vekst og bærekraft og ansettelsen representer en forsterkning av vår allerede solide familie- og arverettsgruppe, sier managing partner Lotte Lundby Kristiansen i en pressemelding.

– Han blir en viktig del av vår satsning mot privatmarkedet. Han har et stort nettverk og yter stor respekt for sin faglige kompetanse, legger hun til.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også