Legal tech-selskap hanker inn ny advokatkontrakt

Forretningsjuridisk advokatfirma i Oslo skal ta i bruk AI-løsning.
DAGLIG LEDER: Kristian Hernes er daglig leder i Anzyz Technologies som har utviklet en AI-løsning for advokater. | Foto: Stian Olsen / AdvokatWatch
DAGLIG LEDER: Kristian Hernes er daglig leder i Anzyz Technologies som har utviklet en AI-løsning for advokater. | Foto: Stian Olsen / AdvokatWatch

Anzyz Technologies i Grimstad har signert en avtale med det forretningsjuridiske advokatfirmaet Forsberg i Oslo, forteller førstnevnte på LinkedIn.

Legaltech-selskapet står bak AI-løsningen AnzyzLegal som skal gjøre advokater i stand til å analysere store mengder tekst raskt og med høy nøyaktighet.

– Gjennom samarbeidet med Anzyz Technologies har Forsberg som mål å styrke fokuset på AI-teknologi for å øke verdien for sine kunder, heter det i meldingen.

Advokatfirmaet Forsberg ble etablert i 2010. Det består av seks partnere og en fast advokat. I 2022, som er det siste offentlige årsregnskapet, omsatte advokatfirmaet for 15,6 millioner kroner. Driftsresultatet endte på 4,4 millioner kroner.

Anzyz Technologies har avtaler med flere advokatfirmaer, men få av disse har blitt navngitt. Et unntak er Schjødt som signerte en rammeavtale med legal tech-selskapet i 2021. 

Daglig leder Kristian Hernes i Anzyz Technologies har tidligere uttalt til AdvokatWatch at det har tatt lengre tid enn forventet å implementere AnzyzLegal og videre endre måten advokatene jobber på, men da selskapet slapp versjon to av AI-løsningen før jul i fjor uttalte han:

– Jeg er ikke i tvil om at vi skal lykkes med verktøyet. Det handler bare om å finne den rette kombinasjonen av funksjonaliteter som gjør at advokater kan få mest mulig ut av algoritmen. Dette mener jeg vi har gjort med versjon to, og vi er derfor på veldig god vei til å løse det. Tilbakemeldingene fra våre kunder har vært veldig gode.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også