Tidligere sjef i Forsvarets spesialstyrker går til KPMG

– Det er få som kan måle seg med han når det gjelder kompetanse innen sikkerhetsdomenet, sier leder for KPMGs avdeling for sikkerhet og beredskap, Stian Ervik, om nysigneringen.
Torgeir Gråtrud har fått seg jobb i KPMG. | Foto: KPMG
Torgeir Gråtrud har fått seg jobb i KPMG. | Foto: KPMG

Torgeir Gråtrud, som i vår gikk av som sjef i Forsvarets spesialstyrker, starter samarbeid med KPMGs sikkerhetsmiljø. Det opplyser selskapet i en pressemelding.

Gråtrud har tidligere også vært sjef for Hærens jegerkommando. I 2017 ble han utnevnt til generalmajor i Hæren, og tok senere samme år over stillingen som sjef for Forsvarets spesialstyrker. Han har også vært leder i Etterretningstjenesten.

Ifølge KPMG vil Gråtrud gjennom samarbeidet være tilgjengelig for oppdrag innen sikkerhetsrådgiving, kriseledelse, foredrag og strategiske samarbeid.

– Jeg ser på KPMG som en meget solid og god internasjonal aktør innen sikkerhetsrådgivning. Det blir interessant og givende å jobbe sammen med kompetente medarbeidere i et solid internasjonalt selskap, sier Gråtrud i pressemeldingen.

Stian Ervik leder KPMGs avdeling for sikkerhet og beredskap. Han mener KPMG er heldige som kan knytte til seg Gråtrud, med tanke på den tidligere forsvarstoppens erfaring og nettverk.

  – Det er få som kan måle seg med Gråtrud når det gjelder kompetanse innen sikkerhetsdomenet, særlig når det gjelder innsikt og forståelse for sammensatte trusler mot norske interesser, sier Ervik.

KPMG ilagt millionbot i Storbritannia

KPMG sikret kontrakt potensielt verdt 700 millioner kroner

Blir omtalt som «ESG-stjerneskudd». Nå skal hun sørge for at KPMGs revisjonsvirksomhet posisjonerer seg som tungvekter på området 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også