Uttalte at han skulle «bygge opp litt rastløshet» etter han forlot RSM i sommer. Nå er Hans Ragnar Berg klar for Deloitte

Blant Deloittes tre nye partnere er Hans Ragnar Berg, som i sommer forlot RSM Norge etter 20 år.
Hans Ragnar Berg har fått ny jobb i Deloitte. | Foto: RSM Norge
Hans Ragnar Berg har fått ny jobb i Deloitte. | Foto: RSM Norge

Det skriver Deloitte i en pressemelding.

Deloitte har hentet tre nye partnere. Tidligere RSM Norge-sjef, Hans Ragnar Berg, er blant de nye partnerne. Det var i februar det ble kjent at han i løpet av sommeren skulle forlate firmaet.

Berg jobbet i RSM Norge i 20 år, ble partner i 2012, og var daglig leder i firmaet fra 2014 og til han sluttet tidligere i år. Da hans avgang ble kjent i februar, kommenterte han nyheten på sin egen LinkedIn profil.

– Planen min er først og fremst å gjøre mitt ytterste for RSM frem til sommeren og på den måten bidra til at RSM fortsetter den positive utviklingen på vei mot fremtiden. Så vil jeg ta en pust i bakken, bruke mer tid på de der hjemme og bygge opp litt rastløshet. I de siste årene har det vært mangelvare der spennende utfordringer har stått i kø, skrev Berg den gang.

Nå blir han partner i Deloitte og leder for selskapets assurance-avdeling. Han kommenterer selv sin nye stilling på LinkedIn.

– Jeg fylles både med fryden av det ukjente og uvisse, men også tryggheten ved å være på lag med fantastiske mennesker og ha et solid apparat i ryggen, skriver han.

Deloitte har også hentet inn Marit Helland fra IT-konsulentselskapet Capgemini og Hans Ola Haavelsrud fra konsulentfirmaet Alvarez & Marsal som nye partnere i firmaet.

Marit Helland og Hans Ola Haavelsrud er nye partnere i Deloitte. | Foto: Deloitte
Marit Helland og Hans Ola Haavelsrud er nye partnere i Deloitte. | Foto: Deloitte

I pressemeldingen beskriver Deloitte at Helland blir en del av Deloittes konsulentavdeling, og skal jobbe med deres satsing på data og kunstig intelligens.

Haavelsrud går inn i Deloittes avdeling for financial advisory, hvor han vil få ansvaret for å utvikle tjenesteområdet «value creation services». Samtidig skal han lede Deloittes restruktureringsteam.

Landet rammeavtale på 24 millioner kroner

Skal levere revisortjenester til Kirkelig fellesråd i Oslo

Deloitte tildelt kontrakt med OsloMet

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også