BDO skal levere regnskapstjenester til en av verdens største aktører innen forsikringsmegling

Samarbeidet skal bidra til at Gallagher har en solid og effektiv regnskapsprosess som støtter selskapets forretningsmål.
SPARRINGSPARTNER: – BDO skal ha en rådgivende rolle der vi kan komme med innsikt og tips til hvordan Gallagher kan løfte regnskapet ytterligere, sier Andreas Ystgaard Tjemsland. | Foto: BDO
SPARRINGSPARTNER: – BDO skal ha en rådgivende rolle der vi kan komme med innsikt og tips til hvordan Gallagher kan løfte regnskapet ytterligere, sier Andreas Ystgaard Tjemsland. | Foto: BDO

– Gallagher er en kjempespennende kunde som vi gleder oss til å samarbeide med. Vi er svært fornøyde med at de valgte oss som leverandør og sparringspartner på regnskap, sier Andreas Ystgaard Tjemsland, som er leder for forretningstjenester i BDO i pressemelding.

Han ønsker ikke å opplyse anslått verdi på avtalen overfor AdvokatWatch.

– Vi er allerede i gang med å levere løpende regnskap fra A-Å. BDO skal ha en rådgivende rolle der vi kan komme med innsikt og tips til hvordan Gallagher kan løfte regnskapet ytterligere, sier Tjemsland.

Gallagher er en global aktør innen forsikringsmegling, risikostyring og rådgivning. Selskapet har nesten 50.000 ansatte på verdensbasis. I Norge er Gallagher representert med både reassuranse og ett av de største forsikringsmegler-teamene i maritim sektor i Skandinavia, ifølge pressemeldingen fra BDO og Gallagher.

– Vi ser frem til å dra nytte av BDOs ekspertise og innsikt for å styrke regnskapsfunksjonen. Samarbeidet vil bidra til å sikre at vi har en solid og effektiv regnskapsprosess som støtter forretningsmålene våre, uttaler Dag Magne Torjussen, CFO & COO i Gallagher Norway.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også