Har som mål å mer enn doble antall ansatte på tre år

BDO Bergen skal i løpet av de neste tre årene ansette 70 nye medarbeidere. Av de 70 skal 30 av de nye ansatte være revisorer. 
BDO BERGEN: Kontorsjef Charlotte Bårdsen i BDO Bergen satser på 70 nye ansatte innen de tre neste årene. | Foto: BDO Norge/Google Street View
BDO BERGEN: Kontorsjef Charlotte Bårdsen i BDO Bergen satser på 70 nye ansatte innen de tre neste årene. | Foto: BDO Norge/Google Street View

PwC, EY, Deloitte og KPMG omtales som de fire store innen regnskap, revisjon og konsulentvirksomhet. BDO faller rett utenfor, men i Norge er de det nest største revisjonsselskapet i landet. 

Kontorsjef for BDO i Bergen, Charlotte Bårdsen, forteller til Bergensavisen at at hun synes de burde bli nevn sammen med de fire store.

Ifølge avisen har BDO i Bergen nå satt seg som mål å ansette 70 nye medarbeidere til kontoret i Bergen. Det er mer enn en dobling av staben. 

Av de 70 nye skal 30 være nye revisorer. 

– Vi sikter oss inn mot de større kundene og har en ambisjon om å ansette både nye og spesielt erfarne økonomer og jurister. Dette gjør vi for å realisere de ambisjonene vi har i Bergen, sier Bårdsen til Bergensavisen. 

For to år siden lanserte revisorforeningen en ny kampanje hvor de fem store samarbeider for å nå et ansettelsesmål om 5000 nye revisorer innen fem år. Mot enden av 2023 kunne foreningen dele at antallet søknader på revisorjobber hadde økt, samt at begynnerlønnen har økt med 100.000 kroner. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også