AdvokatWatch

Går fra Deloitte til lederrolle i KMPG

Kristi Merethe Tranby skal være med på å bygge opp ett av KPMGs satsingsområder.

Kristi Merethe Tranby går fra Deloitte til konkurrenten KPMG. | Foto: KPMG

Førstkommende mandag tar Kristi Merethe Tranby over som leder av financial services i KPMG, der hun blant annet skal være med på å løfte selskapets satsning på innsiktsdrevne og teknologiske tjenester, opplyses det om i en pressemelding.

– Med åtte års erfaring fra en Big4-aktør får jeg nå muligheten til å være med å bygge opp et av KPMGs sentrale satsningsområder, sier Tranby i meldingen.

– Det er et stort potensial i markedet, og jeg gleder meg til å jobbe med å avdekke hvilken posisjon KPMG skal ta, og ikke minst, hva kundene ser etter, fortsetter hun.

Tranby kommer fra rollen som Nordic banking and capital market leader i Deloitte, der hun også har ledet selskapets bærekraftssatsning.

Hennes solide erfaring fra bank- og finans i Norden suppleres med spisskompetanse på strategi, endringsledelse, IT- og forretningsinitierte prosjekter i banksektoren, forteller KPMG.

– Hun har med seg høyst relevant og ettertraktet erfaring. Dette er et område som utvikler seg stadig, og i KPMG skal vi sikre at vi har kompetansen og nettverkene til å levere innsiktsdrevne og teknologiske tjenester som skaper den bærekraftige verdiskapingen organisasjoner i dag krever, sier Rune Skjelvan, som er leder for KPMGs rådgivningsenhet.

Tidligere sjef i Forsvarets spesialstyrker går til KPMG

KPMG ilagt millionbot i Storbritannia

KPMG sikret kontrakt potensielt verdt 700 millioner kroner 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch