Anzyz Technologies har fått ny teknologidirektør

Anzyz Technologies, som blant annet har utviklet utviklet en AI-løsning for advokatbransjen sammen med Schjødt, har ansatt Sundara Rajan Subramoniam som ny teknologidirektør.
Foto: Sundara Rajan Subramoniam/LinkedIn
Foto: Sundara Rajan Subramoniam/LinkedIn

Det opplyser selskapet på LinkedIn.

Subramoniam startet i jobben 3. august.

Ifølge Anzyz Technologies har Subramoniam omfattende bakgrunn som teknologidirektør i selskaper som Admincontrol, StormGeo og UMS.

Subramoniam har også over 30 års erfaring i teknologiselskaper, inkludert GE, Oracle og Capgemini, hvor han hadde ulike ledende stillinger innen programvareutvikling, opplyser Anzyz Technologies.

– Den nye CTO-rollen er ekstremt viktig, når vi skalerer opp Anzyz Technologies ytterligere til å bli et ledende AI-selskap innen avansert tekstanalyse. Hans erfaring med teknologiselskaper, både startups og big tech, vil være utrolig verdifull for oss fremover, sier administrerende direktør Kristian Hernes.

Rett før jul i fjor signerte Anzyz Technologies en rammeavtale med Schjødt. Duoen har sammen utviklet AI-løsningen AnzyzLegal, som skal gjøre advokater i stand til å analysere store mengder tekst raskt.

Kristian Hernes har tidligere uttalt at Anzyz Technologies et har som mål i 2022 å være en sentral aktør på leveranser av kunstig intelligens-løsninger til norske advokatfirmaer. Etter hvert ønsker Anzyz Technologies også å gå inn i det svenske og danske advokatmarkedet.

– Det vil fundamentalt redusere tiden advokaten bruker på forberedelser 

Schjødt har signert rammeavtale med AI-selskap 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også