Hun har vært sentral i Bahrs etablering i Bergen – nå går hun til Thommessen

Fra 1. juli flytter Lisa Marie Opdahl til kontorene til Thommessen i Bergen, etter 13 år i Bahr. 
BYTTER JOBB: Lisa Marie Opdahl går til Thommessen etter å ha tilbrakt hele sin advokatkarriere hittil i Bahr. | Foto: Thommessen
BYTTER JOBB: Lisa Marie Opdahl går til Thommessen etter å ha tilbrakt hele sin advokatkarriere hittil i Bahr. | Foto: Thommessen

Det deler Thommessen i en melding. 

«Opdahl bringer med seg omfattende erfaring innen havnæringene og skal bidra til å styrke Thommessens allerede godt etablerte posisjon innen skipsfart, fiskeri og havbruk», skriver de i meldingen. 

Lisa Marie Opdahl har vært hele sin advokatkarriere i Bahr, hvor hun startet som advokatfullmektig i 2011. Hun ble senere advokat og sist i 2021 ble hun partner. Samtidig ble hun tilknyttet Bahr sin da nyetablerte «Ocean»-gruppe, som er en samorganisering av områdene shipping, offshore, havbruk og marine forsikringer. Her ledet hun avdelingen for fiskeri og havbruk, sammen med Silje Remøy. 

Nå går Opdahl til Thommessen, hvor hun blir partner og skal styrke firmaets satsing mot shipping og sjømat. 

– Opdahl har et solid faglig fundament og den erfaringen som skal til for å ytterligere styrke vår godt etablerte posisjon innen både shipping og sjømat på Vestlandet. Hun er også en lagspiller og deler de verdiene som er viktige for Thommessen og vår kultur, sier Jan J. Greve, leder for Thommessens bergenskontor, i meldingen. 

I meldingen forteller Opdahl selv at hun gleder seg til å jobbe med havnæringene med teamet i Thommessen og utvikle dette videre med utgangspunkt i Bergen og Vestlandet. 

– Det er mye spennende som skjer både innen shipping og sjømat, og jeg ser frem til å fortsette som rådgiver for disse sentrale fremtidsnæringene, sier hun videre. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev